Szkolenia dla branży spożywczej

HACCP  ( GHP GMP ),

ISO 9001:2015,

IFS,

Alergeny żywności,

Szkolenie Food Fraud & Food Defense,

Dobre Praktyki Higieniczne GHP i HACCP,

Wymagania systemu HACCP wg Codex Alimentarius CXC 1- 1969,

Auditor wewnętrzny systemów zarządzania jakością.

Podatkowe

Czas pracy, czas pracy podczas pracy zdalnej...

Biznes

Budżetowanie i controlling finansowy w przedsiębiorstwie....

Sprzedaż

Organizacja sprzedaży i promocji w warunkach pandemii...

dla branży spożywczej

Dobre Praktyki Higieniczne GHP i HACCP...

dla branży beauty

Szkolenie z wypełniania ust kwasem hialuronowym...

EUROPEJSKI FUNDUSZ SZKOLENIOWY

Prezentacje biznesowe i wystąpienia publicznej...

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.